Wereldreis

Tijdelijk je woning verhuren tijdens je wereldreis

Ga je op wereldreis en wil je daarom tijdelijk jouw woning verhuren? Schakel Rotterdam Host BnB dan in als jouw co host! Als jouw co host regelen we alles wat komt kijken bij het verhuren van jouw woning. Hierdoor kan jij zorgeloos op wereldreis gaan en ondertussen heel eenvoudig geld verdienen.

Zonder moeite

Wij regelen alles wat komt kijken bij het verhuren van je woning!

Er zijn een aantal zaken waarmee je rekening dient te houden bij het tijdelijk verhuren van je eigen woning.

Echter, als je Rotterdam Host BnB als jouw co host inschakelt heb je hier zelf geen enkele omkijken naar. Als co host regelen we namelijk alles omtrent het tijdelijk verhuren van jouw woning.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het:

  • Plaatsen van een advertentie;
  • Screenen van gasten;
  • Welkom heten van gasten;
  • Verzorgen van het ontbijt van de gasten;
  • Uitchecken van de gasten;
  • En nog veel meer!

Opbrengst

Hoeveel geld kan ik verdienen door het verhuren van mijn woning?

De gemiddelde nachtprijs voor airbnb’s in Rotterdam ligt rond de 75 euro.

Toch kan het zomaar zijn dat jij wat meer of minder kan vragen voor een overnachting in jouw woning. Hoeveel geld je precies kan verdienen door het verhuren van jouw woning, is helaas niet direct te zeggen. 

Dit hangt van een aantal factoren af, zoals:

  • De locatie van de woning;
  • Hoeveel gasten er tegelijkertijd in de woning kunnen verblijven;
  • En de vraag en aanbod op de actuele markt.

Wat voor een nachtprijs je ook voor jouw woning kan vragen, het verhuren van je eigen woning is de meest eenvoudige manier om extra geld te verdienen. Al helemaal als je ons al jouw co host inschakelt, zodat je zelf nergens naar hoeft om te kijken.

Wat kun jij verdienen met je woning?

(Let op: dit is een schatting)

Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!

Total 0

Tevreden huiseigenaren

Gevonden opladers

Tevreden gasten geholpen

Teruggestuurde items

Gemiddeld cijfer op AirBnB

Verloren sleutels

Geen zorgen

Strenge screening van gasten

Als jouw co host nemen wij het verhuren van jouw short stay in Rotterdam je niet alleen volledig uit handen, we zien er ook op toe dat niet zomaar iedereen jouw woning kan boeken.

Alle gasten die jouw woning willen boeken, gaan namelijk eerst door onze strenge screening heen. Hierdoor krijg je alleen gasten in jouw woning die bij de woning passen. Door dit te doen, verkleinen wij zoveel mogelijk de kans dat iemand voor overlast of schade in jouw woning zorgt.

Gasten Ontvangen Rotterdam Host BnB

Fulltime service + extra’s

Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt!

Als co host doen wij er alles aan om het jouw gasten naar hun zin te maken. We staan 7 dagen per week, 24 uur voor ze klaar en bieden hen diverse extra services aan. Zo bieden wij als enige co host in Rotterdam een ontbijtservice voor de eerste dag en fietsverhuur aan.

Daarnaast doen wij de checkout persoonlijk, waardoor de gasten met een goed gevoel jouw short stay in Rotterdam verlaten. En dat kan er weer voor zorgen dat zij jouw woning online positief beoordelen.

Reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Wij verhuren ons huis tijdens onze vakanties. Dat zou ik nooit doen zonder zo iemand als Michiel.

Hij zorgt ervoor dat de gasten worden ontvangen, rondgeleid door het huis en dat ze hem kunnen bereiken als ze ergens mee zitten. Ik kan dus zorgeloos op vakantie, zonder me zorgen te maken over de gasten. Ik ben altijd blij de lieve berichtjes te lezen als we thuiskomen. Vaak hebben de gasten dan iets achtergelaten voor de kinderen of hebben ze een mooie recensie geschreven. Waardoor ik weet dat ook zij een goede vakantie hebben gehad, in ons huis. 

De communicatie met Michiel loopt gemakkelijk: hij reageert snel en wil ook het beste voor de gasten. Zo zorgt hij bijvoorbeeld zelf voor beddengoed en handdoeken.

Sandra

Delfshaven

Rotterdam Host BnB (Michiel) is super!

Wij wonen deels ergens anders en Michiel regelt dat ons huis verhuurd wordt als wij er niet zijn. Het bedrag dat hij voor ons verdient oversteeg al onze verwachtingen! Hij is continu bezig de juiste prijs zoeken voor het huis. Verder zijn de recensies die gasten achterlaten uitstekend. Ik raad Rotterdam Host BnB aan iedereen aan!

Agathe & Ebe

Tarwewijk

Professional company with great advices.

From the very beginning I knew that I can trust them with everything! I can really recommend the Rotterdam host BnB!

Magda

Kralingen

Tijdelijk je woning verhuren?

Neem contact met ons op!

Wil jij tijdelijk je eigen woning verhuren terwijl je op wereldreis bent? Dan komen we graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek zullen we jouw woning bekijken en je alles over onze werkwijze vertellen. We kunnen je tijdens dit gesprek ook vertellen welke nachtprijs je eventueel voor je woning kunt vragen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?