Werkwijze

Eigen woning verhuren in Rotterdam

Wil jij graag jouw eigen woning verhuren in Rotterdam, zonder dat je daarvoor zelf veel moeite hoeft te doen? Dan ben je bij Rotterdam Host BnB aan het juiste adres! Wij zorgen voor alles wat komt kijken bij het verhuren van je woning: van het binnenhalen van boekingen tot aan een persoonlijke sleuteloverdracht. Wij regelen het voor je, zodat jij zorgeloos jouw woning kunt verhuren.

Makkelijk

Wij ontzorgen jou volledig bij het verhuren van je woning!

Rotterdam Host BnB gaat net een stapje verder dan andere verhuur makelaars in Rotterdam.

Zo bieden wij als enige een ontbijt, fietsverhuur en persoonlijke checkout aan.

Daarnaast zijn wij de enige co host in Rotterdam die al onze diensten ook los aanbieden. Wil je als verhuurder bijvoorbeeld alleen gebruik maken van onze checkout service en de rest in eigen beheer houden? Dan is dat gewoon mogelijk! Hieronder vind je meer informatie over onze werkwijze.

Verhuur makkelijk je woning als short stay Rotterdam

meeste geld

Bij Rotterdam Host BnB krijg je altijd de beste nachtprijs voor jouw woning!

Wij werken namelijk met een extern pricing programma die elke dag de beste nachtprijs voor die dag berekent.

Het programma herkent feestdagen, weekenden en kan zien of er op bepaalde dagen meer bezoekers op de website aanwezig zijn dan gemiddeld. Dankzij dit programma beschikken we tevens ook over statistieken van omliggende woningen. Aan de hand van al deze gegevens, kan het programma continue de beste actuele nachtprijs voor jouw woning berekenen. Dankzij deze handige tool vraag je dus altijd de beste nachtprijs voor jouw woning.

Het proces

Van kennismaking tot verhuur, eitje!

 • w

  Kennismaking

  Als eerste leren we je graag beter kennen. We komen dan ook graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

  Tijdens dit gesprek zullen wij je zoveel mogelijk informeren over onze werkwijze en wat je precies van ons kunt verwachten. Uiteraard kun je tijdens het gesprek ook vragen aan ons stellen. Mocht er al data zijn waarop mensen jouw woning kunnen huren. dan horen we dat graag, zodat we dat alvast in onze database kunnen opnemen.

 • Juiste huurders vinden

  Dit doen wij aan de hand van het plaatsen een online advertentie.

  Deze advertentie voorzien wijzelf van professionele foto’s en een duidelijke omschrijving van de woning. Hiervoor hoef jij dus niets te doen.

 • U

  Strenge screening

  Je wilt natuurlijk niet dat er mensen in jouw woning verblijven, die voor overlast zorgen of zelfs schade veroorzaken.

  Om zulke narigheden zoveel mogelijk te voorkomen, gaan alle gasten die via ons een woning willen boeken door een strenge screening. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om wie er in je woning verblijft.

 • Sleuteloverdracht

  Ook hier heb je zelf geen omkijken naar, want onze hosts verzorgen de sleuteloverdracht.

  Om de gasten extra hartelijk welkom te heten, staat er bij binnenkomst een fijn welkomstpakket voor hen klaar. Dit is een goede start van een fijn verblijf!

 • Tijdens de verhuur

  Ook tijdens het verhuren van jouw woning, staan wij voor de gasten klaar. Bij problemen of vragen kunnen zij ons 24/7 bereiken.

  We doen er alles aan om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken, waardoor de kans groot is dat ze online een positieve recensie over hun verblijf zullen achterlaten. Dit vergroot weer de kans dat nog meer mensen een verblijf in jouw woning gaan boeken.

 • Na afloop van verblijf

  Wanneer het verblijf van de gasten ten einde komt, vindt er een persoonlijke checkout plaats met één van onze hosts. 

  Dan controleren we of de gasten de woning wel in goede staat achterlaten. Zodra de gasten jouw woning hebben verlaten, maken wij deze schoon. Hierdoor zal het net lijken alsof er niemand in je woning aanwezig is geweest terwijl je zelf weg was. Geld verdienen terwijl je zelf hebt genoten van een heerlijke vakantie, wereldreis of iets anders is nog nooit zo makkelijk geweest!

Duurzaam

Bike, Breakfast & Bee

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom hebben wij het concept Bike Breakfast and Bee in het leven geroepen. Hieronder leggen we uit wat dit concept inhoud.

Bike

Wij bieden huurders de mogelijkheid om bij het boeken van een woning ook voordelig fietsen te huren. Zo kunnen zij te fiets onze prachtige stad verkennen. Per dag gaat er 1 euro per fiets naar de daklozenopvang van Rotterdam, NAS.

Breakfast

Als extra service geven we huurders de mogelijkheid om voor de eerste ochtend van hun verblijf in jouw woning een ontbijt te boeken. Het ontbijt ligt dan al bij het inchecken voor hen klaar. Het ontbijt bestaat uit echte Hollandse en Rotterdamse producten. Ook per ontbijt doneren wij 1 euro rechtstreeks aan het NAS.

Bee

We hebben een eigen honing die rechtstreeks van de imker afkomt. Deze honing is 100% Nederlands, puur en organisch. De honing zit bij het ontbijt pakket inbegrepen.

Rotterdam Airbnb verhuur host

extra’s

Bedlinnen en handdoeken service

Wij verzorgen zelf de bedlinnen en handdoeken voor de gasten, hier hoef jij dus niet aan te denken. Het bedlinnen en de handdoeken halen we na het verblijf van de gasten weer weg.

Zit er een kleine vlek in het beddengoed of de handdoeken die na het wassen er niet meer uitgaat? Of zijn de bedlinnen en/of de handdoeken beschadigd? Dan doneren wij de artikelen aan NAS, de daklozenopvang van Rotterdam.

duurzaamheid

Milieubewust ondernemen

Naast dat wij het belangrijk vinden om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, vinden wij het ook belangrijk om zo milieubewust te werk te gaan.

Zo pakken we onder andere zoveel mogelijk de fiets en het openbaar vervoer. Daarnaast maken we tijdens het schoonmaken van jouw woning gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen.

Duurzaam ondernemen Airbnb Host
Van begin tot eind heel veel liefde en oog voor deze business.
Michiel laat mensen zich graag heel welkom voelen en is heel oplossingsgericht, oog voor detail en communicatief heel sterk. Ik heb zorgeloos mijn huis verhuurd afgelopen zomer.
Amna

Oude Noorden

Je woning verhuren?

Neem contact met ons op!

Zoals je ziet, denken wij werkelijk aan alles wat komt kijken bij het verhuren van jouw woning. Hierdoor kun je als huiseigenaar lekker wat geld bijverdienen, zonder dat je daarvoor zelf veel moeite hoeft te doen.

Wil jij graag via Rotterdam Host BnB jouw eigen woning verhuren in Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op, want we leren je graag beter kennen!

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?