Tarieven

Schakel ons in als jouw airbnb host!

Als enige co host in Rotterdam geven wij jou de mogelijkheid om jouw airbnb huis te verhuren op de manier die jij graag wilt. Kies je voor onze All-in pakket of neem je liever losse diensten af? Bij Rotterdam Host BnB bepaal je het helemaal zelf!

Kies je pakket

Wij zijn jouw airbnb host in hoeverre jij dat wil!

Ieder huis is anders en ook iedere huiseigenaar heeft weer andere wensen.

Als airbnb host vinden wij het belangrijk om aan de wensen van iedere huiseigenaar te voldoen. Daarom bieden wij als enige co host in Rotterdam de mogelijkheid aan om niet alleen een all-in pakket, maar ook losse diensten bij ons af te nemen. 

Wanneer je ons als jouw co host inschakelt, bepaal je dus helemaal zelf in hoeverre jij van onze service gebruik gaat maken. Houd je het liefst zoveel mogelijk de touwtjes zelf in handen? Dan kan dat gewoon! Of geef je liever juist zoveel mogelijk taken uit handen die komen kijken bij het airbnb verhuren van je huis? Ook dat is bij ons gewoon mogelijk!

All in

Zorgeloos jouw airbnb huis verhuren? Kies voor ons all-in pakket!

Ons uitgebreide all-in pakket bevat alles wat je nodig hebt voor het zorgeloos airbnb verhuren van je huis. Als jouw co host regelen we letterlijk alles dat komt kijken bij het verhuren van jouw airbnb.

Ook tijdens en na het verblijf van jouw gasten hoef jij je niet druk om hen te maken. Wij zorgen tijdens het verblijf er namelijk voor dat het jouw gasten aan daadwerkelijk niets ontbreekt.

Bij de sleuteloverdracht krijgen ze een rondleiding door jouw huis en geven wij hen een aantal tips over onze mooie havenstad. Tijdens hun verblijf, kunnen de gasten ons 24/7 bereiken. Tot slot checken we de gasten persoonlijk uit, waardoor ze met een warm gevoel jouw airbnb zullen verlaten.

Losse diensten

Liever de leuke taken zelf houden? Kies voor onze losse diensten!

Als enige airbnb host in Rotterdam bieden wij onze diensten ook los aan. Wil je een aantal taken graag zelf in handen houden, maar zijn er ook taken die je liever uitbesteedt? Dan kan dat gewoon!

Laat ons de zaken regelen die je liever niet zelf doet en houdt de leuke taken voor jezelf. Bovendien kan het in veel gevallen erg handig zijn om alleen een losse dienst bij ons af te nemen. Kun je bijvoorbeeld prima zelf de check in doen, maar zit je bij de checkout van de gasten nog in het buitenland? Laat ons dan de checkout regelen, zodat jij zorgeloos van jouw reis kunt genieten.

Meer weten over onze werkwijze en diensten?

Over ons

Kies voor ons als jouw airbnb host en geniet van onze unieke extra service!

Wanneer je voor Rotterdam Host BnB als jouw co host in Rotterdam kiest, kies je voor een host die voor de gasten net een extra stapje verder gaat.

Zo bieden we als enige host in Rotterdam de gasten een ontbijt en fietsverhuur aan. Daarnaast krijgen de gasten op de eerste dag van hun verblijf van ons een mooi welkomstpakket.

Al deze kleine extra’s zorgen ervoor dat jouw gasten het verblijf nog meer gaan waarderen. Dat zal jij later online terugzien in de beoordelingen die de gasten na hun verblijf over jouw woning achterlaten.

  • 24/7 bereikbaar
  • Ontbijtservice & fietsverhuur
  • 199+ tevreden klanten
Michiel de Vos Rotterdam Host Bnb

Opbrengst

Hoeveel geld kan ik verdienen door het verhuren van mijn woning?

De gemiddelde nachtprijs voor airbnb’s in Rotterdam ligt rond de 75 euro.

Toch kan het zomaar zijn dat jij wat meer of minder kan vragen voor een overnachting in jouw woning. Hoeveel geld je precies kan verdienen door het verhuren van jouw woning, is helaas niet direct te zeggen. 

Dit hangt van een aantal factoren af, zoals:

  • De locatie van de woning;
  • Hoeveel gasten er tegelijkertijd in de woning kunnen verblijven;
  • En de vraag en aanbod op de actuele markt.

Wat voor een nachtprijs je ook voor jouw woning kan vragen, het verhuren van je eigen woning is de meest eenvoudige manier om extra geld te verdienen. Al helemaal als je ons al jouw co host inschakelt, zodat je zelf nergens naar hoeft om te kijken.

Wat kun jij verdienen met je woning?

(Let op: dit is een schatting)

Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!

Total 0

Van begin tot eind heel veel liefde en oog voor deze business.

Michiel laat mensen zich graag heel welkom voelen en is heel oplossingsgericht, oog voor detail en communicatief heel sterk. Ik heb zorgeloos mijn huis verhuurd afgelopen zomer.

Amna

Oude Noorden

Jouw huis airbnb verhuren?

Neem contact met ons op!

Wil jij jouw huis als een airbnb verhuren en ons graag inschakelen als jouw airbnb host?

Neem dan contact met ons op, zodat we samen een vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen inplannen!

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?