Reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Michiel is een superaardige vent, die altijd meedenkt en ook in staat is problemen op te lossen voor je.

Hij laat je niet bungelen als er wat is. Zorgt altijd voor een schoon huis en een representatieve uitstraling van de woning. RotterdamHostBnb levert gewoon een uitstekende service!

Edwin

Bergpolder

Rotterdam Host BnB (Michiel) is super!

Wij wonen deels ergens anders en Michiel regelt dat ons huis verhuurd wordt als wij er niet zijn. Het bedrag dat hij voor ons verdient oversteeg al onze verwachtingen! Hij is continu bezig de juiste prijs zoeken voor het huis. Verder zijn de recensies die gasten achterlaten uitstekend. Ik raad Rotterdam Host BnB aan iedereen aan!

Agathe & Ebe

Tarwewijk

Wij verhuren ons huis tijdens onze vakanties. Dat zou ik nooit doen zonder zo iemand als Michiel.

Hij zorgt ervoor dat de gasten worden ontvangen, rondgeleid door het huis en dat ze hem kunnen bereiken als ze ergens mee zitten. Ik kan dus zorgeloos op vakantie, zonder me zorgen te maken over de gasten. Ik ben altijd blij de lieve berichtjes te lezen als we thuiskomen. Vaak hebben de gasten dan iets achtergelaten voor de kinderen of hebben ze een mooie recensie geschreven. Waardoor ik weet dat ook zij een goede vakantie hebben gehad, in ons huis. 

De communicatie met Michiel loopt gemakkelijk: hij reageert snel en wil ook het beste voor de gasten. Zo zorgt hij bijvoorbeeld zelf voor beddengoed en handdoeken.

Sandra

Delfshaven

Rotterdam Host BnB is een geweldig bedrijf voor met name die mensen die regelmatig hun woning kunnen verhuren.

Je kunt je woning met een gerust hart achterlaten in de handen van Michiel. Hij regelt alles, je hoeft niets te doen, hij onderhoudt het contact met de gasten en wanneer je weer terug komt in je eigen woning kun je niet zien dat er gasten zijn geweest. De communicatie is prima en snel.

Alie

Bergpolder

Erg overzichtelijk, en verliep allemaal soepel. Niks op aan te merken.

Tijdens mijn 1 maand durende vakantie gebruik van gemaakt. 

Nour

Kralingen

Door Michiel kunnen wij onbezorgd op vakantie!

Wij hebben nu een aantal keer ons huis onderverhuurd via RotterdamHostBnb. Hij zorgt ervoor dat de gasten die tijdelijk in ons huis verblijven via AirBnb een fijn verblijf hebben door de check-in & check-out te verzorgen. Hij houdt een oogje in het zeil wanneer wij weg zijn en dat is toch een prettig gevoel. Tevens is Michiel altijd goed bereikbaar en de communicatie verloopt soepel. Aanrader!

Han & Ellis

Blijdorp

Professional company with great advices.

From the very beginning I knew that I can trust them with everything! I can really recommend the Rotterdam host BnB!

Magda

Kralingen

Hele fijne service, je kan met een gerust hart je huis aan hen overlaten!

Laura

Hillesluis

Van begin tot eind heel veel liefde en oog voor deze business.

Michiel laat mensen zich graag heel welkom voelen en is heel oplossingsgericht, oog voor detail en communicatief heel sterk. Ik heb zorgeloos mijn huis verhuurd afgelopen zomer.

Amna

Oude Noorden

Short stay in Rotterdam aanbieden?

Neem contact met ons op!

Met het tijdelijk verhuren van jouw woning kun je dus heel eenvoudig lekker wat bijverdienen.

Zie jij het wel zitten om jouw woning voor een short stay in Rotterdam aan te bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek!

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?