Evenement

Particuliere verhuur woningen tijdens evenementen

In Rotterdam worden regelmatig grote evenementen georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de jaarlijkse zomercarnaval of aan het Eurovisiesongfestival. Ook het North Sea Jazz Festival, de marathon van Rotterdam en de wereldhavendagen zijn een aantal grote evenementen die in onze mooie stad plaatsvinden.

En zo zijn er nog wel meer evenementen te bedenken, die veel publiek naar onze stad toe trekken. Woon jij in Rotterdam en wil je graag extra geld bijverdienen? Dan is het een heel goed idee om je huis tijdens evenementen in onze stad te verhuren. Rotterdam Host BnB heeft veel ervaring met de particuliere verhuur van woningen en we helpen ook jou hier graag bij. Je leest er op deze pagina meer over!

Zonder moeite

Waarom kiezen voor woning verhuur tijdens evenementen?

Een evenement trekt een groot aantal bezoekers aan uit zowel binnen- als buitenland.

Hotels in en rondom de stad zijn snel volgeboekt, waardoor mensen al gauw naar alternatieven zoeken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mensen die juist liever in een woning dan in een hotel verblijven.

De kans dat je jouw huis tijdens een grootschalig evenement kunt verhuren, is dus enorm aanwezig. Bovendien betalen mensen in die periode graag een beetje meer voor een fijne airbnb. Trek bijvoorbeeld zelf tijdelijk bij iemand anders in en verdien heel eenvoudig lekker wat bij.

Tevreden huiseigenaren

Gevonden opladers

Tevreden gasten geholpen

Teruggestuurde items

Gemiddeld cijfer op AirBnB

Verloren sleutels

strenge screening

Bepaal zelf welke gasten in jouw woning verblijven!

Wij vinden het belangrijk dat jij je geen zorgen maakt over welke gasten in jouw woning verblijven.

Daarom kun je bij ons van tevoren aangeven welke soort gasten jij in jouw woning wilt laten verblijven en welke niet. Vervolgens gaan alle gasten die jouw woning willen boeken, door onze screening heen.

Tijdens deze screening kijken we naar een aantal factoren. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen of gasten binnen het profiel passen dat jij ons hebt gegeven. Doen ze dat niet? Dan kunnen ze ook geen verblijf in jouw woning boeken. Dankzij deze werkwijze, voorkomen we zoveel mogelijk dat je bij terugkomst in jouw woning voor nare verrassingen komt te staan.

Over ons

Wij regelen alles, zodat jij kan doen wat je wilt!

Als jouw co-host regelen we daadwerkelijk alles wat komt kijken bij jouw woning verhuur tijdens evenementen. Hierdoor heb je zelf geen enkele omkijken naar het verhuren van jouw woning en kun je doen wat je wilt. Bezoek bijvoorbeeld zelf het evenement en maak er een mooi feestje van.

Ondertussen zorgen wij ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Hierdoor verdien je niet alleen een mooie zakcent erbij, maar is de kans ook groot dat gasten hun verblijf online zeer positief beoordelen. En dankzij die positieve beoordelingen, wordt het in de toekomst nog eenvoudiger om je woning te verhuren.

  • 24/7 bereikbaar
  • Ontbijtservice & fietsverhuur
  • 199+ tevreden klanten
Airbnb Host Fiets verhuur
Verhuur makkelijk je woning als short stay Rotterdam

Extra’s

Of neem losse diensten af!

Houd je liever zelf nog zaken in handen? Dan kan dit gewoon! Rotterdam Host BnB is de enige co host in Rotterdam waarbij je naast ons all-in pakket ook losse diensten kunt afnemen.

Wil je bijvoorbeeld de check in en/of de check out zelf doen? Of maak je jouw huis liever zelf schoon wanneer de gasten weg zijn? Dan is dat geen enkel probleem!

Reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Wij verhuren ons huis tijdens onze vakanties. Dat zou ik nooit doen zonder zo iemand als Michiel.

Hij zorgt ervoor dat de gasten worden ontvangen, rondgeleid door het huis en dat ze hem kunnen bereiken als ze ergens mee zitten. Ik kan dus zorgeloos op vakantie, zonder me zorgen te maken over de gasten. Ik ben altijd blij de lieve berichtjes te lezen als we thuiskomen. Vaak hebben de gasten dan iets achtergelaten voor de kinderen of hebben ze een mooie recensie geschreven. Waardoor ik weet dat ook zij een goede vakantie hebben gehad, in ons huis. 

De communicatie met Michiel loopt gemakkelijk: hij reageert snel en wil ook het beste voor de gasten. Zo zorgt hij bijvoorbeeld zelf voor beddengoed en handdoeken.

Sandra

Delfshaven

Rotterdam Host BnB (Michiel) is super!

Wij wonen deels ergens anders en Michiel regelt dat ons huis verhuurd wordt als wij er niet zijn. Het bedrag dat hij voor ons verdient oversteeg al onze verwachtingen! Hij is continu bezig de juiste prijs zoeken voor het huis. Verder zijn de recensies die gasten achterlaten uitstekend. Ik raad Rotterdam Host BnB aan iedereen aan!

Agathe & Ebe

Tarwewijk

Professional company with great advices.

From the very beginning I knew that I can trust them with everything! I can really recommend the Rotterdam host BnB!

Magda

Kralingen

Jouw woning particulier verhuren?

Neem contact met ons op!

Het verhuren van jouw woning tijdens een evenement, is dus een hele slimme manier om in een korte periode extra geld bij te verdienen.

Wil jij graag onze hulp inschakelen bij de particuliere verhuur van jouw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op, want we gaan graag voor je aan de slag!

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?