over ons

Dé verhuur makelaar van Rotterdam!

ons verhaal

Het concept van Rotterdam Host BnB kwam per toeval op zijn pad.

Rotterdam Host BnB is opgericht door Michiel de Vos. Het concept van Rotterdam Host BnB kwam per toeval op zijn pad.
Hij merkte dat veel mensen in zijn omgeving wel tijdelijk hun woning wilden verhuren, maar niet zo goed wisten hoe ze dat het beste konden aanpakken.

Daarnaast is het verhuren van je woning niet zo makkelijk als je zelf bijvoorbeeld in het buitenland zit. Er is dan namelijk niemand die een oogje in het zeil houdt. En wat doe je als de gasten op problemen stuiten? Je kunt dan niet eventjes lansgaan.

Michiel hielp in eerste instantie een vriend uit de brand en rolde zodoende in het vak van verhuur makelaar in Rotterdam. Al snel verzamelde Michiel een betrouwbaar en servicegericht team om zich heen en Rotterdam Host BnB werd een feit!

wat doen we?

Dé verhuur makelaar van Rotterdam die jou volledig ontzorgt

Naast dat Michiel merkte dat mensen wel wat hulp konden gebruiken bij het verhuren van hun huis, merkte hij ook dat deze mensen het liefst zelf zo min mogelijk omkijken ernaar willen hebben.

Daarom biedt Rotterdam Host BnB jou als verhuurder een full-service pakket aan. Dat betekent dat wij alles kunnen doen wat bij het verhuren van een woning komt kijken. Van het plaatsen van de advertentie tot aan een persoonlijke checkout; wij regelen het voor je!

  • 24/7 bereikbaar
  • Ontbijtservice & fietsverhuur
  • 199+ tevreden klanten
Michiel de Vos
Verhuur makkelijk je woning als short stay Rotterdam

Fulltime service + extra’s

Geld verdienen met je woning? Een fluitje van een cent!

Dankzij onze full-service is geld verdienen met je woning een fluitje van een cent. Ga je voor een bepaalde periode op reis? Of ga je proef samenwonen met je vriend(in) waardoor jouw woning tijdelijk leeg komt te staan?

Verdien een extra zakcent door jouw woning in die periode te verhuren via Rotterdam Host BnB. Je hebt er dan zelf geen omkijken naar en doordat wij de woning na elk verblijf van gasten goed schoonmaken, lijkt het alsof er nooit iemand in je woning is geweest. Makkelijker geld verdienen dan dit, kan bijna niet!

Reviews

Een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten

Als verhuur makelaar in Rotterdam, maken we het jou dus zo gemakkelijk mogelijk om geld te verdienen met je woning terwijl je zelf niet in de buurt bent.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de gasten die tijdelijk in jouw woning verblijven een onvergetelijke ervaring krijgen. Zo staat er op de eerste dag van hun verblijf een fijn welkomstpakket klaar en kunnen ze bij vragen of problemen 24/7 contact met ons opnemen. Daarnaast kunnen wij voor hun ontbijt zorgen en kan er gebruik worden gemaakt van onze fietsverhuur service.

Aan het einde van het verblijf checken wij de gasten persoonlijk uit, wat doorgaans enorm wordt gewaardeerd. Dat wij net dat stapje verder gaan, zorgt voor zeer positieve online recensies over de woningen waarvan wij co host zijn. En dat zorgt er weer voor dat meer mensen de woningen willen huren.

Rotterdam Host BnB (Michiel) is super!

Wij wonen deels ergens anders en Michiel regelt dat ons huis verhuurd wordt als wij er niet zijn. Het bedrag dat hij voor ons verdient oversteeg al onze verwachtingen! Hij is continu bezig de juiste prijs zoeken voor het huis. Verder zijn de recensies die gasten achterlaten uitstekend. Ik raad Rotterdam Host BnB aan iedereen aan!

Agathe & Ebe

Tarwewijk

Professional company with great advices.

From the very beginning I knew that I can trust them with everything! I can really recommend the Rotterdam host BnB!

Magda

Kralingen

Van begin tot eind heel veel liefde en oog voor deze business.
Michiel laat mensen zich graag heel welkom voelen en is heel oplossingsgericht, oog voor detail en communicatief heel sterk. Ik heb zorgeloos mijn huis verhuurd afgelopen zomer.
Amna

Oude Noorden

Je woning verhuren?

Neem contact met ons op!

Wil jij graag tijdelijk jouw woning laten verhuren door een ervaren en betrouwbare verhuur makelaar in Rotterdam?

Neem dan vandaag nog contact met ons op, want we leren je graag beter kennen!

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?