Samenwonen

Huis verhuren tijdens proef samenwonen met vriend(in)

Ga jij proef samenwonen met jouw vriend of vriendin? Dan is het een heel slim om tijdens die periode de woning die leeg komt te staan te verhuren. Je kunt dan namelijk heel gemakkelijk lekker geld bijverdienen. En als je de hulp inschakelt van Rotterdam Host BnB, heb je er zelf geen enkele omkijken naar. We vertellen je er op deze pagina meer over!

Zonder moeite

Waarom je huis verhuren tijdens het proef samenwonen?

Trek je voor een bepaalde periode bij jouw vriend(in) in? Dan is het best zonde om je eigen huis in die tijd leeg te laten staan.

Bovendien kan het mensen met kwade bedoelingen opvallen dat er tijdelijk niemand in het huis aanwezig is, waardoor jouw woning extra inbraakgevoelig wordt. Het is dus een heel goed idee om je huis te verhuren in de tijd dat je proef samenwoont met je vriend(in). Dan staat jouw huis niet leeg én verdien je zelf ook nog eens mooi wat geld erbij. Geld wat je later bijvoorbeeld kunt gebruiken wanneer je definitief bij jouw vriend(in) intrekt.

Wij regelen alles, denk hierbij bijvoorbeeld aan het:

  • Plaatsen van een advertentie;
  • Screenen van gasten;
  • Welkom heten van gasten;
  • Verzorgen van het ontbijt van de gasten;
  • Uitchecken van de gasten;
  • En nog veel meer!

Opbrengst

Hoeveel geld kan ik verdienen door het verhuren van mijn woning?

De gemiddelde nachtprijs voor airbnb’s in Rotterdam ligt rond de 75 euro.

Toch kan het zomaar zijn dat jij wat meer of minder kan vragen voor een overnachting in jouw woning. Hoeveel geld je precies kan verdienen door het verhuren van jouw woning, is helaas niet direct te zeggen. 

Dit hangt van een aantal factoren af, zoals:

  • De locatie van de woning;
  • Hoeveel gasten er tegelijkertijd in de woning kunnen verblijven;
  • En de vraag en aanbod op de actuele markt.

Wat voor een nachtprijs je ook voor jouw woning kan vragen, het verhuren van je eigen woning is de meest eenvoudige manier om extra geld te verdienen. Al helemaal als je ons al jouw co host inschakelt, zodat je zelf nergens naar hoeft om te kijken.

Wat kun jij verdienen met je woning?

(Let op: dit is een schatting)

Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!

Total 0

Tevreden huiseigenaren

Gevonden opladers

Tevreden gasten geholpen

Teruggestuurde items

Gemiddeld cijfer op AirBnB

Verloren sleutels

Geen zorgen

Wij regelen het verhuren van jouw woning voor je!

Bij het verhuren van een woning, dienen er best wel wat zaken geregeld te worden. Wij nemen die taken graag van je over! Als ervaren airbnb host weten wij precies wat er moet worden geregeld en ook hoe we dat het beste kunnen doen.

Van de sleuteloverdracht tot aan het schoonmaken van de woning; bij ons wordt aan alles gedacht! Zo maken wij professionele foto’s van de woning die we in een advertentie online zetten.

Daarnaast screenen we de gasten alvorens ze daadwerkelijk jouw huis zullen betreden. Dankzij deze werkwijze voorkomen we zoveel mogelijk dat er mensen in jouw woning verblijven die voor overlast en/of schade zorgen.

Laat ons het verhuren van jouw huis regelen, zodat jij je kan focussen op het proef samenwonen met je vriend(in). Makkelijkere geld verdienen dan dit bestaat niet!

Gasten Ontvangen Rotterdam Host BnB

Fulltime service + extra’s

Kies voor ons all-in pakket of boek losse diensten

Wanneer je voor ons all-in pakket kiest, heb je zelf geen enkele omkijken naar het verhuren van jouw woning. Echter bieden wij als enige co host in Rotterdam de mogelijkheid aan om onze diensten los van elkaar te boeken.

Wil je bijvoorbeeld zelf de check in of juist de check out doen? Dan kan dat gewoon! Meer informatie over onze all-in pakket en losse diensten vind je op onze Tarieven-pagina.

Reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Wij verhuren ons huis tijdens onze vakanties. Dat zou ik nooit doen zonder zo iemand als Michiel.

Hij zorgt ervoor dat de gasten worden ontvangen, rondgeleid door het huis en dat ze hem kunnen bereiken als ze ergens mee zitten. Ik kan dus zorgeloos op vakantie, zonder me zorgen te maken over de gasten. Ik ben altijd blij de lieve berichtjes te lezen als we thuiskomen. Vaak hebben de gasten dan iets achtergelaten voor de kinderen of hebben ze een mooie recensie geschreven. Waardoor ik weet dat ook zij een goede vakantie hebben gehad, in ons huis. 

De communicatie met Michiel loopt gemakkelijk: hij reageert snel en wil ook het beste voor de gasten. Zo zorgt hij bijvoorbeeld zelf voor beddengoed en handdoeken.

Sandra

Delfshaven

Rotterdam Host BnB (Michiel) is super!

Wij wonen deels ergens anders en Michiel regelt dat ons huis verhuurd wordt als wij er niet zijn. Het bedrag dat hij voor ons verdient oversteeg al onze verwachtingen! Hij is continu bezig de juiste prijs zoeken voor het huis. Verder zijn de recensies die gasten achterlaten uitstekend. Ik raad Rotterdam Host BnB aan iedereen aan!

Agathe & Ebe

Tarwewijk

Professional company with great advices.

From the very beginning I knew that I can trust them with everything! I can really recommend the Rotterdam host BnB!

Magda

Kralingen

Je huis verhuren tijdens het proef samenwonen?

Neem contact met ons op!

Wil jij graag jouw huis verhuren tijdens het proef samenwonen met jouw vriend of vriendin?

En wil je hiervoor gebruik gaan maken van onze host service? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende kennismakingsgesprek aan te vragen.

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?