Korte vakantie

Tijdelijk je huis verhuren als je zelf op vakantie bent

Bezit je een woning in Rotterdam en wil je graag heel eenvoudig wat extra geld bijverdienen? Wat dacht je van het tijdelijk verhuren van jouw huis terwijl je zelf op vakantie bent? Dankzij de full-service van Rotterdam Host BnB hoef je hier zelf niets voor te doen. Lees snel verder!

Zonder moeite

Verhuur jouw woning terwijl je daar zelf niets voor hoeft te doen!

Het is natuurlijk ideaal om jouw woning te verhuren terwijl je zelf op vakantie bent. Het is namelijk een mooie manier om wat extra geld te verdienen.

Bovendien zorgen de gasten ervoor dat de woning er niet onbewoond uitziet. 

Echter snappen wij het heel goed dat je voordat je op vakantie gaat niet nog van alles voor de verhuur wilt regelen. En ook als je op vakantie bent, wil je natuurlijk niet continue aan thuis te hoeven denken.

Door ons als jouw co host in te schakelen, hoeft dat ook niet. Wij nemen je namelijk alles uit handen dat komt kijken bij het tijdelijk verhuren van je huis.

Opbrengst

Hoeveel geld kan ik verdienen door het verhuren van mijn woning?

De gemiddelde nachtprijs voor airbnb’s in Rotterdam ligt rond de 75 euro.

Toch kan het zomaar zijn dat jij wat meer of minder kan vragen voor een overnachting in jouw woning. Hoeveel geld je precies kan verdienen door het verhuren van jouw woning, is helaas niet direct te zeggen. 

Dit hangt van een aantal factoren af, zoals:

  • De locatie van de woning;
  • Hoeveel gasten er tegelijkertijd in de woning kunnen verblijven;
  • En de vraag en aanbod op de actuele markt.

Wat voor een nachtprijs je ook voor jouw woning kan vragen, het verhuren van je eigen woning is de meest eenvoudige manier om extra geld te verdienen. Al helemaal als je ons al jouw co host inschakelt, zodat je zelf nergens naar hoeft om te kijken.

Wat kun jij verdienen met je woning?

(Let op: dit is een schatting)

Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!
Please choose an option☝️!

Total 0

Tevreden huiseigenaren

Gevonden opladers

Tevreden gasten geholpen

Teruggestuurde items

Gemiddeld cijfer op AirBnB

Verloren sleutels

Fulltime service + extra’s

Wij denken aan werkelijk alles!

Van het verzorgen van de bedlinnen en handdoeken voor de gasten, tot aan de schoonmaak achteraf; wij denken aan werkelijk alles!

Bovendien staan onze hosts 24/7 voor de gasten klaar en zorgen ze ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Hierdoor hebben alle airbnb’s die wij onder onze hoede hebben zeer positieve recensies. En doordat wij aan alles denken, hoef jij dat niet te doen. Wil jij graag jouw woning verhuren, zonder dat je daar zelf tijd en energie in hoeft te steken? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Over ons

Rotterdam Host BnB is dé airbnb host van Rotterdam!

Dankzij onze ruime ervaring met het tijdelijk verhuren van appartementen, tussenwoningen, vrijstaande huizen en villa’s, weten wij precies hoe wij jouw huis het beste kunnen verhuren.

Dankzij onze host service kan je zelf zorgeloos van jouw vakantie genieten, terwijl wij ervoor zorgen dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

  • 24/7 bereikbaar
  • Ontbijtservice & fietsverhuur
  • 199+ tevreden klanten
Airbnb Host Fiets verhuur
Gasten Ontvangen Rotterdam Host BnB

Fulltime service + extra’s

Wij geven jouw gasten een onvergetelijk verblijf!

Wij vinden het belangrijk om jouw gasten een onvergetelijk verblijf in jouw woning te geven. Hierdoor geven ze hun verblijf niet alleen online een positieve recensie, maar vergroten we ook de kans dat ze nog een keer jouw woning willen huren.

Daarom gaan wij net dat stapje verder dan andere co hosts in Rotterdam en zorgen we dat het jouw gasten aan werkelijk niets ontbreekt. Zo bieden we als enige host service in Rotterdam een ontbijt en fietsverhuur aan. Ook de check out doen we persoonlijk, zodat de gasten zeer tevreden naar huis gaan.

Reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Wij verhuren ons huis tijdens onze vakanties. Dat zou ik nooit doen zonder zo iemand als Michiel.

Hij zorgt ervoor dat de gasten worden ontvangen, rondgeleid door het huis en dat ze hem kunnen bereiken als ze ergens mee zitten. Ik kan dus zorgeloos op vakantie, zonder me zorgen te maken over de gasten. Ik ben altijd blij de lieve berichtjes te lezen als we thuiskomen. Vaak hebben de gasten dan iets achtergelaten voor de kinderen of hebben ze een mooie recensie geschreven. Waardoor ik weet dat ook zij een goede vakantie hebben gehad, in ons huis. 

De communicatie met Michiel loopt gemakkelijk: hij reageert snel en wil ook het beste voor de gasten. Zo zorgt hij bijvoorbeeld zelf voor beddengoed en handdoeken.

Sandra

Delfshaven

Rotterdam Host BnB (Michiel) is super!

Wij wonen deels ergens anders en Michiel regelt dat ons huis verhuurd wordt als wij er niet zijn. Het bedrag dat hij voor ons verdient oversteeg al onze verwachtingen! Hij is continu bezig de juiste prijs zoeken voor het huis. Verder zijn de recensies die gasten achterlaten uitstekend. Ik raad Rotterdam Host BnB aan iedereen aan!

Agathe & Ebe

Tarwewijk

Professional company with great advices.

From the very beginning I knew that I can trust them with everything! I can really recommend the Rotterdam host BnB!

Magda

Kralingen

WIl je jouw huis tijdelijk verhuren?

Neem contact met ons op!

Geld verdienen terwijl je zelf op vakantie bent, bij Rotterdam Host BnB is het mogelijk!

Wil jij graag tijdelijk jouw woning verhuren in de periodes dat je zelf op reis bent? Dan leren we je graag beter kennen. Neem contact met ons op, zodat we samen een kennismakingsgesprek kunnen inplannen!

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?