We maken graag kennis met je!

  Airbnb host Rotterdam

  Je huis verhuren in Rotterdam? Neem contact met ons op!

  Wil jij graag je huis verhuren in Rotterdam? Dan maken we graag kennis met je! Ook wanneer je vragen hebt over onze diensten en/of werkwijze, mag je altijd contact met ons opnemen. Dit kun je doen door bovenstaand formulier in te vullen. Wij zullen jouw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

  Rotterdam Host Bnb

  Een huis verhuren in Rotterdam is nu populairder dan ooit!

  Het periodiek verhuren van een woning gebeurt al jaren in Amerika en in Azië, maar is in Nederland nog vrij nieuw. Toch zien steeds meer huiseigenaren de voordelen in van een tijdelijke verhuur van hun huis in Rotterdam. Het wordt dan ook alsmaar populairder en gangbaarder om je huis te verhuren als je er zelf even niet in verblijft.

  Wanneer je huis verhuren?

  Bij Rotterdam Host BnB bepaal je zelf wanneer je jouw woning verhuurt. Trek je bijvoorbeeld tijdelijk in bij je vriend(in) om te zien hoe dat gaat? En wil je niet direct je woning opgeven? Dan is het een heel goed idee om in die periode je huis door iemand te laten huren.

  Of ga je misschien voor een langere periode naar het buitenland? Ook dat is het ideale moment om jouw woning te verhuren. Terwijl je in het buitenland zit, verdien je lekker bij met de verhuur van jouw woning. Misschien kun je er zelfs de hele reis mee bekostigen!

  Verhuur je huis, zodat deze niet onbewoond lijkt!

  Nog een goede reden om je huis tijdelijk te verhuren, is zodat deze er niet onbewoond uitziet. Er wordt namelijk sneller ingebroken in huizen die onbewoond lijken, dan in huizen waarbij dat niet het geval is. Verblijf je zelf voor een aantal weken of zelfs maanden niet in jouw woning? Dan is het dus ook om deze reden een heel goed idee om in die periode je huis te huur aan te bieden.

  Verhuur je huis eenvoudig via Rotterdam Host BnB!

  Dankzij onze service, kan jij heel eenvoudig je huis in Rotterdam verhuren. Wil jij graag jouw woning via ons verhuren? Of wil je liever eerst meer over ons en onze verdiensten weten? Neem dan door middel van bovenstaand contactformulier contact met ons op, want we gaan graag voor je aan de slag!

  Verhuur je woning zo vaak als jij wilt!

  In Rotterdam kun je jouw woning zo vaak verhuren als dat je zelf wilt, met een maximum van 60 nachten per jaar.

  Verhuur je woning bijvoorbeeld elke keer dat je zelf op vakantie bent. Of verhuur je huis wanneer er een groot evenement gaande is in Rotterdam en trek zelf tijdelijk bij iemand anders in. Tijdens grote evenementen is de vraag naar verblijven in onze mooie havenstad namelijk onwijs groot, waardoor je in die periode een lekker zakcentje kunt verdienen met het verhuren van jouw huis.

  Ook voor Bed & Breakfast beheer kun je bij ons terecht!

  Run je jouw eigen Bed & Breakfast? Ook dan kun je een beroep doen op onze diensten. Laat ons bijvoorbeeld het hele beheer van jouw Bed & Breakfast overnemen.

  Hierdoor heb je er zelf geen werk mee, maar verdien je wel mooi wat geld. Het fijne aan onze service is dat je er ook voor kunt kiezen om losse diensten bij ons af te nemen. Wil je graag zelf jouw gasten van een heerlijk ontbijt voorzien, maar wil je de sleuteloverdracht en/of checkout aan ons overlaten? Dan is dat geen enkel probleem. Wij nemen jou de taken uit handen die jij liever niet uitvoert. Hierdoor kan jij je focussen op dat wat je het leukste vindt om te doen!

  ×

  Hi!

  Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

  × Heb je een vraag?