B & B

Laat Rotterdam Host BnB jouw Bed And Breakfast beheren!

Wil jij graag het beheer van jouw Bed and Breakfast in Rotterdam uitbesteden? Dan ben je hiervoor bij Rotterdam Host BnB op de juiste plek! Wij nemen jouw B&B beheer namelijk graag uit handen. Je leest op deze pagina meer over onze host service.

Zonder moeite

Laat Rotterdam Host BnB jouw Bed and Breakfast beheren!

Heb je een Bed and Breakfast in Rotterdam of ben je van plan om er één te starten? En wil je liever niet zelf de B&B beheer doen?

Maak dan gebruik van de host service van Rotterdam Host BnB. Wij kunnen het gehele verblijf van jouw B&B gasten verzorgen. 

Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar en kan jij de dingen doen die je graag wilt doen. Ondertussen zorgen wij ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Geld verdienen met je Bed and Breakfast terwijl je er zelf geen omkijken naar hebt, dat is toch fantastisch?!

Tevreden huiseigenaren

Gevonden opladers

Tevreden gasten geholpen

Teruggestuurde items

Gemiddeld cijfer op AirBnB

Verloren sleutels

complete service

Waar bestaat onze host service uit?

Rotterdam Host BnB kan jouw B&B beheer compleet uit handen nemen. Hierdoor kan jij zorgeloos kamer(s) verhuren, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Geld verdienen met je B&B was nog nooit zo makkelijk!

Onze Bed and Breakfast host service bestaat onder andere uit:

 

 • Maken van professionele foto’s van jouw Bed & Breakfast voor de online advertentie;
 • Opmaken en online zetten van de advertentie;
 • Coördineren van boekingen;
 • Screenen van gasten;
 • Verzorgen van bedlinnen, handdoeken en vaatdoeken;
 • Persoonlijk inchecken van gasten;
  Communiceren met gasten tijdens hun verblijf;
 • Persoonlijk uitchecken van gasten;
 • Het schoonmaken van het verblijf nadat de gasten hebben uitgecheckt.

Meer

Profiteer van onze extra service!

Wij vinden het belangrijk om als co host jouw gasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen.

Wanneer jouw gasten het tijdens hun verblijf het ontzettend naar hun zin hebben gehad, zijn ze eerder geneigd om een positieve beoordeling over jouw Bed and Breakfast achter te laten. Dankzij die positieve beoordelingen, zullen nog meer mensen willen overnachten in jouw Bed & Breakfast in Rotterdam.

Daarom bieden wij als enige co host in Rotterdam een aantal extra services aan, zoals een ontbijt en fietsverhuur. Daarnaast vinden wij het belangrijk om de check in en check out van de gasten persoonlijk te doen. Gasten waarderen het persoonlijke contact namelijk enorm, waardoor ze nog meer tevreden over het verblijf zullen zijn.

 • 24/7 bereikbaar
 • Ontbijtservice & fietsverhuur
 • 199+ tevreden klanten
Airbnb Host Fiets verhuur
Rotterdam Host Bnb

Bepaal het zelf!

Jouw B&B beheer compleet of gedeeltelijk uit handen geven?

Als enige Bed and Breakfast host in Rotterdam, bieden wij je de mogelijkheid aan om jouw B&B beheer compleet of gedeeltelijk uit handen te geven. Kies je voor ons all-in pakket? Dan nemen wij de complete B&B beheer van jou over en hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Wil je toch liever wat taken zelf regelen? Dan kan dat ook! Neem gewoon de diensten af die je zelf niet graag doet en houdt de leuke activiteiten voor je zelf. Op onze tarieven-pagina vind je meer informatie over onze diensten en bijbehorende tarieven.

Reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Wij verhuren ons huis tijdens onze vakanties. Dat zou ik nooit doen zonder zo iemand als Michiel.

Hij zorgt ervoor dat de gasten worden ontvangen, rondgeleid door het huis en dat ze hem kunnen bereiken als ze ergens mee zitten. Ik kan dus zorgeloos op vakantie, zonder me zorgen te maken over de gasten. Ik ben altijd blij de lieve berichtjes te lezen als we thuiskomen. Vaak hebben de gasten dan iets achtergelaten voor de kinderen of hebben ze een mooie recensie geschreven. Waardoor ik weet dat ook zij een goede vakantie hebben gehad, in ons huis. 

De communicatie met Michiel loopt gemakkelijk: hij reageert snel en wil ook het beste voor de gasten. Zo zorgt hij bijvoorbeeld zelf voor beddengoed en handdoeken.

Sandra

Delfshaven

Rotterdam Host BnB (Michiel) is super!

Wij wonen deels ergens anders en Michiel regelt dat ons huis verhuurd wordt als wij er niet zijn. Het bedrag dat hij voor ons verdient oversteeg al onze verwachtingen! Hij is continu bezig de juiste prijs zoeken voor het huis. Verder zijn de recensies die gasten achterlaten uitstekend. Ik raad Rotterdam Host BnB aan iedereen aan!

Agathe & Ebe

Tarwewijk

Professional company with great advices.

From the very beginning I knew that I can trust them with everything! I can really recommend the Rotterdam host BnB!

Magda

Kralingen

Bed & breakfast beheer uitbesteden?

Neem contact met ons op!

Wil jij graag voor jouw Bed and Breakfast in Rotterdam van onze host service gebruikmaken?

Dan komen we graag langs voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op, zodat we samen een afspraak kunnen maken!

×

Hi!

Klik hieronder op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een email naar info@rotterdamhostbnb.nl

× Heb je een vraag?